Első lépés

Kapcsolatfelvétel
Vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az rb.eskuvoszervezes@gmail.com e-mail címen. A szervezés ezen fázisában csupán néhány részletet szükséges tisztázni, mint például az esküvő pontos időpontja, helyszíne (ha még nem találtátok meg a tökéletes helyszínt, gondoskodok annak felkutatásáról) és nem utolsó sorban a vendégek tervezett létszáma.

Második lépés

Személyes találkozó
Egyeztetünk időpontot egy személyes találkozóra, hogy minél jobban megismerhessük egymást. A találkozás alkalmával felvázoljátok az esküvőtökkel kapcsolatos elképzeléseiteket, vágyaitokat és ötleteiteket. Én a hallottakat alapul véve pár nap alatt összeállítom az ajánlatot , amelyben a megbeszéltek szerint szerepelnek a pontos helyszínek és szolgáltatók.

Harmadik lépés

Mondj igent!
Innentől kezdve a Ti kezetekben van a döntés. Ha a személyes találkozás követően és a kapott ajánlat alapján úgy döntötök, hogy szívesen dolgoznátok együtt velem, akkor megkötjük a szerződést és bele is vágunk a szervezésbe. Itt kezdődik az igazi kaland! Mindenben szívesen a segítségetekre leszek, miközben ügyelek, hogy minden a Ti közös elképzelésetek szerint kerüljön kiválasztásra a helyszíntől a legapróbb virágszirmokig.
Teljeskörű esküvőszervezés.

Teljeskörű esküvőszervezés és lebonyolítás

Ez a legkomplexebb csomag, amely tartalmazza az esküvő teljeskörű megszervezését, valamint az esküvő napján az események és a szolgáltatók folyamatos koordinálását. Az ajánlatban szereplő helyszíneket együtt bejárjuk és személyesen találkozunk az ajánlatban szereplő szolgáltatókkal annak érdekében, hogy kiválasszuk a számotokra minden szempontból a legideálisabbat. Az igényeiteket figyelembe véve összeállítom a forgatókönyvet, annak érdekében, hogy a nagy napon minden zökkenőmentesen és gördülékenyen történjen.

Az esküvő előtt nagyjából két héttel véglegesítjük a forgatókönyvet, a vendéglistát, az ültetési rendet és minden felmerülő kérdést intézek, hogy innentől kezdve a Ti dolgotok már csak a hangolódás legyen. A szolgáltatók részére elküldöm a forgatókönyvet és folyamatosan egyeztetek velük, hogy minden a terv szerint menjen a maga útján.

Az esküvő napján már reggeltől a helyszínen felügyelem az eseményeket, hogy minden tökéletesen legyen előkészítve a vendégek fogadására, majd a nagy nap lebonyolítására. Folyamatosan felügyelem és koordinálom a szolgáltatókat, hogy az esküvőtök napja zökkenőmentesen, a tervek szerint valósulhasson meg. A tervezéstől fogva egészen az utolsó vendégek távozásáig azon leszek, hogy egy csodás nappal gazdagodjatok, amelyre egész életetekben örömmel gondoltok majd vissza.

Esküvő szervezése

Amennyiben a személyes találkozó után elkészített írásos ajánlat elnyerte a tetszétesetek megkötjük a szerződést és el is kezdődik a szervezés folyamata. Az álmaitok alapján összeállított ajánlatban szereplő helyszíneket közösen bejárjuk és a szolgáltatókkal személyesen találkozunk, hogy a számotokra legszimpatikusabbakat tudjátok kiválasztani.

Majd az igényeiteket és elképzeléseiteket figyelembe véve lépésről-lépésre összeállítjuk a forgatókönyvet, hogy a nagy napon minden előre megtervezetten történjen és ne érhessen benneteket semmi meglepetés.

Esküvőszervezés részletei.
A szolgáltatók számára elküldöm a forgatókönyvet és szóban egyeztetem velük a felmerülő kérdéseket. Ezen a ponton én átadom a részletes forgatókönyvet a ceremóniamesternek, hogy minden szükséges információ a rendelkezésére álljon az esküvőtök tökéletes levezetéséhez.
Esküvőszervezés lebonyolítás csomag.

Esküvő lebonyolítása

Abban az esetben ajánlom Nektek ezt a csomatot, ha az esküvő szervezésének a folyamatát, a szolgáltatók felkutatását és a velük való egyezetetést Ti személyesen szeretnétek lebonyolítani, de a nagy napon az események koordinálását egy szakemberre bíznátok. Így a nagy napon más dolgotok nem lesz, csak a családdal és a barátaitokkal nyugodtan élvezni életetek egyik legemlékezetesebb napját.

Az esküvő előtt felveszem a kapcsolatot az általatok választott szolgáltatókkal, a Ti igényeiteknek és elképzeléseiteknek megfelelően összeállítom a forgatókönyvet és eljuttatom az összes szolgáltatónak, hogy mindenki pontosan tudja, hogy mikor mi a dolga az esküvő napján.

Az esküvő napján már reggeltől a helyszínen felügyelem az eseményeket, hogy minden tökéletesen legyen előkészítve a vendégek fogadására, majd a nagy nap lebonyolítására.Folyamatosan felügyelem és koordinálom a szolgáltatókat, hogy az esküvőtök napja zökkenőmentesen, a tervek szerint valósulhasson meg.